fbpx
top

Mads H. Almaas blir ny generalsekretær i NOAS

Mads H. Almaas blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere). Almaas er direktør for program og påvirkning i Plan International Norge. Han har lang og bred erfaring fra internasjonalt utviklings- og nødhjelpsarbeid, herunder mer enn 17 år i forskjellige lederstillinger. I tillegg til Plan har han blant annet jobbet i Flyktninghjelpen og Norsk Folkehjelp.

Etter mange års internasjonalt arbeid med fordrevnes beskyttelse, ser jeg fram til å videreutvikle NOAS sammen med dyktige kollegaer og styret. NOAS er vår nasjonale samvittighet for flyktninger og asylsøkere i Norge. Med dagens urolige verden, kommer NOAS’ oppdrag til å være desto viktigere i årene framover, sier Almaas.

Styreleder Brynjulf Risnes ønsker den nye generalsekretæren velkommen.

Med Mads Almaas som generalsekretær har NOAS fått den akkurat den kombinasjon av engasjement og profesjonalitet som vi har ønsket oss. Med han ved roret skal NOAS fortsette å være den tydelige stemmen som ivaretar flyktninger og asylsøkeres rettigheter under skiftende politiske og rettslige forhold, sier Risnes.

Vi ønsker Mads velkommen og gleder oss til et spennende samarbeid, legger han til.   

Almaas tar over lederrollen etter Pål Nesse. Han tiltrer 1. mars 2024 I mellomtiden fungerer avdelingsleder for rettshjelp og veiledning Sanja Adjulovic som generalsekretær.

Kontakt:

Mads H. Almaas, tlf 412 06 270

Brynjulf Risnes, tlf 975 63 317