fbpx
top

Gi en gave

Ønsker du å gi en gave til NOAS? Vi er takknemlige for alle bidrag! 
Gjennom å gi en gave til NOAS bidrar du direkte til å styrke NOAS’ rettshjelpsarbeid for asylsøkere. Vi er den eneste organisasjonen i Norge som gir rettshjelp til asylsøkere med avslag. Vi vurderer hver enkelt sak og bidrar i de sakene der vi ser muligheter for å vinne frem. I tillegg til rettshjelp jobber vi politisk for å sikre asylsøkeres rettssikkerhet. Norske myndigheter har gjennomført kraftige innstramminger på asylområdet det siste tiåret. Norge har i dag en asylpraksis som på flere områder er i strid med FNs anbefalinger. For eksempel får somaliere fra Sør-Somalia og palestinere fra Gaza og Vestebredden avslag, selv om FN anbefaler å gi disse gruppene beskyttelse. Vi jobber for at norsk asylpraksis skal være i tråd med FNs anbefalinger. Er du interessert i å følge saker NOAS er opptatt av kan du laste ned NOAS-appen! Appen er gratis og oppdateres ukentlig med nye saker. Den tilbyr også givermuligheter.

Skattefradrag på gaver
Gaver til humanitære organisasjoner slik som NOAS kan trekkes fra på inntekten slik at skatten reduseres. Minstebeløpet for skattefradrag på en gave er kr. 500,- i løpet av samme inntektsår. Maksimumsfradrag er kr. 12.000. Vi trenger ditt personnummer for å gi deg skattefradrag. Det er derfor viktig at du fyller ut adresse og telefonnummer, slik at vi kan innhente dette.

Slik gir du en gave
Fyll ut skjemaet under og betal med kort, eller send en sms med NOAS til 2160 (og støtt oss med 100 kr). Du kan også skrive NOAS200 eller NOAS500 for å gi et større beløp.

Dersom du ønsker å sette en gave direkte inn på vår konto, kan du benytte følgende kontonummer:
6011 05 44 092.