fbpx
top

Nordisk integrasjonskonferanse – En følelse av tilhørighet

Det avholdes en nordisk inregrasjonskonferanse på Stavanger Forum 6. – 8 april. NOAS er en av medarrangørene.

Det avholdes en nordisk inregrasjonskonferanse på Stavanger Forum 6. – 8 april. NOAS er en av medarrangørene.
Kommunal- og regionalminister Erna Solberg kommer. Det gjør også den danske integrasjonsministeren, Bertel Haarder og Lise Bergh, svensk statssekretær med ansvar for integrasjonsspørsmål. I tillegg vil en rekke spennende nordiske fagfolk, forskere, politikere og mediefolk holde foredrag på konferansen.

Med Nordisk Integrasjonskonferanse tar vi sikte på å samle fagfolk, organisasjonsfolk, politikere, forskere, medieaktører og andre interesserte til noen dager med faglig påfyll og dialog. Vi håper at konferansen skal bidra til gjensidig kompetanseutvikling, og inspirere til nye og bedre løsninger på integrasjonsfeltet.

I tillegg til det formelle konferanseprogrammet, skal konferansen være en arena for uformelle møtesteder for folk som er opptatt av integrasjon. Konferansen vil inneholde et stort integrasjonstorg der spennende integrasjonsprosjekter presenteres og stilles ut. Både organisasjoner som driver med integrasjonsrelatert arbeid og flerkulturelle arbeidsplasser (både offentlige og private) vil være representert. Torget vil være åpent under hele konferansen, parallelt med foredragene.

For mer informasjon, se her.

For påmelding, se her. Påmeldingsfrist er 4. mars.