fbpx
top

NOAS søker informasjonskonsulenter / rådgivere

NOAS’ primære oppgave er å gi veiledning og rettshjelp til asylsøkere i Norge. På Tanum transittmottak driver NOAS et informasjons- og veiledningsprogram rettet mot nyankomne asylsøkere om asylprosess, beskyttelseskriterier og øvrige rettigheter og plikter. Informasjons- og veiledningsprogrammet drives av NOAS på oppdrag fra Utlendingsdirektoratet (UDI). På grunn av økte ankomster av asylsøkere må vi utvide staben i programmet, og utlyser derfor fire nye stillinger.
NOAS’ primære oppgave er å gi veiledning og rettshjelp til asylsøkere i Norge. På Tanum transittmottak driver NOAS et informasjons- og veiledningsprogram rettet mot nyankomne asylsøkere om asylprosess, beskyttelseskriterier og øvrige rettigheter og plikter. 
 
Informasjons- og veiledningsprogrammet drives av NOAS på oppdrag fra Utlendingsdirektoratet (UDI). På grunn av økte ankomster av asylsøkere må vi utvide staben i programmet, og utlyser derfor fire nye stillinger.
 
Varighet: seks måneders engasjement med mulighet for forlengelse.
 
Kvalifikasjoner:
  • Høyere utdanning og/eller relevant arbeidserfaring.
  • Personlig egnethet og god vurderingsevne.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Fortrinnsvis søkere som behersker minst ett av disse språkene: bosnisk-kroatisk-serbisk, tigrinia og amharisk, i tillegg til norsk.
Oppgaver:
  • Gjennomføring av informasjonsmøter med ulike grupper asylsøkere og individuelle konsultasjoner, i den hensikt å forberede asylsøkerne på presentasjonen av deres asylsøknad overfor norske myndigheter.
  • Ulike faglige og administrative oppgaver.
Lønn: Tilsvarende Statens lønnsregulativ, lønnstrinn 41 – 46 avhengig av kvalifikasjoner.

Arbeidssted: Tanum transittmottak i Bærum.

Søknadsfrist: 30. april 2007.

Ønsket tiltredelse: Snarest.

 
Søknad med CV sendes på e-post til NOAS ved Rebecca Skretteberg: rebecca.skretteberg@noas.org innen søknadsfristen.
 
Spørsmål om stillingen rettes til rådgiver Rebecca Skretteberg (mob. 90 20 92 62) eller generalsekretær Morten Tjessem (mob. 97 08 25 41)