fbpx
top

NOAS søker veileder til infoprogram

NOAS driver et informasjons- og veiledningsprogram på oppdrag av Utlendingsdirektoratet (UDI). Vi utlyser nå en stilling som veileder i dette programmet. Veilederens primære oppgave er å gjennomføre informasjonsmøter med ulike grupper asylsøkere og individuelle samtaler, i den hensikt å forberede asylsøkerne på presentasjonen av deres asylsøknad overfor norske myndigheter. Arbeidsstedet er fortrinnsvis Tanum transittmottak i Bærum og Torshov transittmottak i Oslo ved behov. Søknadsfrist 9. september 2009.

 

NOAS’ primære oppgave er å gi veiledning og rettshjelp til asylsøkere i Norge. På Tanum transittmottak i Bærum og Torshov transittmottak i Oslo driver NOAS et informasjons- og veiledningsprogram rettet mot nyankomne asylsøkere om asylprosess, beskyttelseskriterier og øvrige rettigheter og plikter. 

 

Informasjons- og veiledningsprogrammet drives av NOAS på oppdrag av Utlendingsdirektoratet (UDI). Vi utlyser nå en stilling som veileder. Stillingen er et 18 måneders engasjement med mulighet for forlengelse. 

  

Oppgaver:

  • Gjennomføring av informasjonsmøter med ulike grupper asylsøkere og individuelle samtaler, i den hensikt å forberede asylsøkerne på presentasjonen av deres asylsøknad overfor norske myndigheter.
  • Ulike faglige og administrative oppgaver.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning og/eller relevant arbeidserfaring.
  • Personlig egnethet og god vurderingsevne.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
  • Fortrinnsvis søkere som behersker minst ett av disse språkene: tigrinja, amharisk, somali, dari, pashto, i tillegg til norsk.

Lønn: ltr. 36 – 46, (310 500 kr. – 361 300 kr.) avhengig av kvalifikasjoner.

Arbeidssted: Fortrinnsvis Tanum transittmottak i Bærum. Torshov transittmottak i Oslo ved behov.

Søknadsfrist: 9. september 2009

Ønsket tiltredelse: Snarest.

 

Søknad med CV sendes på e-post til NOAS ved Camilla Risan: camilla.risan@noas.org innen søknadsfristen.

 

Spørsmål om stillingen rettes til avdelingsleder Camilla Risan (mob. 92 01 38 36) eller generalsekretær Morten Tjessem (mob. 97 08 25 41)