fbpx
top

Ledig stilling som juridisk rådgiver i NOAS

Vi søker jurist med engasjement for asylsøkeres situasjon som kan påta seg ulike oppgaver innenfor vårt arbeidsområde, herunder saksbehandling i enkeltsaker, kontakt med offentlige myndigheter og samarbeidspartnere, utredningsarbeid og kontakt med media. Erfaring fra fagfeltet er en fordel. Skriftlig framstillingsevne, samarbeidsevner og personlig egnethet vil bli vektlagt. Søknadsfrist: 5. januar 2008. 
NOAS’ arbeidsområde er dels informasjon, rådgivning og rettshjelp for asylsøkere, og dels rettspolitisk arbeid med siktemål å styrke asylsøkeres rettssikkerhet. Vi anser det også som viktig å bidra til å ivareta og styrke asylrettens anseelse i samfunnet.
 
Vi søker jurist med engasjement for asylsøkeres situasjon som kan påta seg ulike oppgaver innenfor vårt arbeidsområde, herunder saksbehandling i enkeltsaker, kontakt med offentlige myndigheter og samarbeidspartnere, utredningsarbeid og kontakt med media. Erfaring fra fagfeltet er en fordel. Skriftlig framstillingsevne, samarbeidsevner og personlig egnethet vil bli vektlagt.
 
Lønn: etter avtale
 
Søknadsfrist: 5. januar 2008
 
Tilsetting: så snart som mulig
 
Kontaktpersoner:       
Morten Tjessem, generalsekretær tel: 970 82 541
Andreas Furuseth, juridisk rådgiver tel: 920 51 968

Søknad sendes:
NOAS, Pb 8893 Youngstorget, 0028 Oslo